Welkom bij Sterrie Lou Dames- en Kinderkleding

Algemene voorwaarden

Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten die u afsluit met Sterrie-Lou. Door te bestellen geeft u aan met de algemene voorwaarden akkoord te gaan.

Alle vermelde prijzen zijn inclusief btw en EXCLUSIEF verzendkosten.
Sterrie-Lou kinderkleding behoudt zich het recht om uw order te annuleren danwel aan te passen. U ontvangt hierover altijd bericht.

Bestellen/Betaling

Na een bestelling ontvangt u zo spoedig mogelijk een e-mail ter bevestiging. In deze orderbevestiging staat het aankoopbedrag van uw artikel(en) + bijdrage voor de verzendkosten, deze is tevens uw factuur. Mocht u na de bestelling geen bevestiging hebben ontvangen dan kunt u dit kenbaar maken door een e-mail te sturen naarinfo@sterrieloukinderkleding.nl . Uw bestelling wordt maximaal 3 dagen voor u gereserveerd, mochten wij uw betaling na 3 dagen niet ontvangen hebben dan annuleren wij uw order en zult u hiervan per email bericht krijgen.

U kunt bij SterrieLou op de volgende wijze betalen:
iDeal - Direct veilig via uw eigen bank
Op factuur - u betaald binnen 14 dagen. Deze dienst wordt verzorgd door Klarna.
Gespreid betalen - u betaald in meerdere betalingen. Deze dienst wordt verzorgd door Klarna.
Bankoverschrijving -U maakt het totaalbedrag over op de onderstaande rekening onder vermelding van uw klant- en ordernummer.

Rabobank 1591.69.089
Iban: NL33 RABO 0159169089
Bic: RaboNL2U

Verzendkosten/Levering

De tarieven van PostNL worden gehanteerd voor de verzending per bestelling binnen Nederland ongeacht de grootte van de bestelling. Sterrie-Lou besteedt het bezorgen van de bestellingen uit aan PostNL, pakketten zijn traceerbaar binnen het systeem van PostNL.Tevens is het mogelijk uw bestelling per enveloppe te laten verzenden, let wel deze zendingen zijn op geen enkele manier te traceren! Wij streven ernaar om bestellingen te verzenden binnen 2 dagen na ontvangst van de betaling. Sterrie-Lou is niet aansprakelijk voor eventuele schade die u mocht lijden doordat de bestelling is afgeleverd op een door de klant foutief opgegeven woonadres. Bij ruilen zijn de verzendkosten en verzendrisico voor rekening van de klant.

Annuleren

Als u om wat voor reden dan ook uw bestelling wilt annuleren dient u dit binnen 24 uur te doen per mailinfo@sterrieloukinderkleding.nl

Privacy

Alle persoonsgegevens worden uitsluitend en alleen door sterrieloukinderkleding.nl gebruikt en zullen niet aan derden tot beschikking worden gesteld, mits noodzakelijk voor betalingstransacties en bezorging van de bestelling.

Copyright

Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze webpagina mag worden gekopieerd, opgeslagen en/of verspreid zonder schriftelijke toestemming van sterrieloukinderkleding.nl.

Garantie

Sterrie-Lou garandeert dat de te leveren zaken voldoen aan de gebruikelijke eisen en normen die daaraan kunnen worden gesteld en vrij zijn van welke gebreken ook.
Mocht er toch iets mis zijn laat ons dit dan zo snel mogelijk weten zodat wij een oplossing kunnen bieden.
Daar de kleuren van onze artikelen verschillend getoond worden op basis van de monitorinstellingen en-capaciteiten van de ( potentiële) koper, kunnen kleurafwijkingen niet uitgesloten worden.
De garantie is vastgesteld volgens het toepasselijk recht. In geval van gebreken zal sterrieloukinderkleding.nl de artikelen omruilen of repareren.

Toepasselijk recht

Op alle overeenkomsten waarop deze voorwaarden geheel of gedeeltelijk van toepassing zijn, is het Nederlands recht toepasselijk.