Welkom bij Sterrie Lou Dames- en Kinderkleding

8 artikel(en)

per pagina

Mission Make Over

dinsdag 26 april 2016 20:07:00 Europe/Berlin

Mission make over!

Heusden, zaterdag 2 april.

We kwamen aan in de winkel en werden super gastvrij ontvangen door Silvia. Faya begon meteen haar zoektocht naar een mooi outfit voor de foto.. En ja hoor, binnen no time had ze iets leuks gevonden! Dussss.. passen maar. ,,Mam, ik wil echt dit setje aan en niets anders meer passen." Ik dacht oké..duidelijk! Faya weet heel goed wat ze wil en ik moet zeggen dat ook ik dit een erg mooi setje vond...

Lees meer
Geplaatst door Sterrie Lou Kinderkleding

Winkelen bij Sterrielou is een belevenis

maandag 11 januari 2016 20:56:38 Europe/Berlin

Winkelen bij SterrieLou is een belevenis, een ervaring, en zo leuk dat ik met alle liefde vanuit Amsterdam richting Heusden rijd. Zo ook afgelopen week; er waren immers wat nieuwe collecties verwacht. Dus hup, kids inladen en rijden, rijden, rijden….

Lees meer
Geplaatst door Sterrie Lou Kinderkleding

Guusje liep mee in de modeshow

donderdag 29 oktober 2015 22:33:15 Europe/Berlin

Guusje was gevraagd om mee te doen aan de modeshow van Sterrieloukinderkleding !  Geweldig leuk!!! Guusje had er heel veel zin om te gaan.

Het was die zondag super mooi weer lekker zonnetje d'r bij.

Lees meer
Geplaatst door Sterrie Lou kinderkleding

Modellen gezocht!

maandag 14 september 2015 20:07:22 Europe/Berlin

Modellen gezocht!
Met deze oproep op Facebook vroeg Sterrielou Kinderkleding aan ouders om een fotootje van hun kind onder de oproep te plaatsen. Als trotse mama plaatste ik een plaatje van ons goedlachse meisje. En zo bemachtigde onze dochter Floor (toen nog 8) haar plekje voor de shoot op 11 april 2015.

Lees meer
Geplaatst door Sterrie Lou Kinderkleding

Shoppen in Heusden

zaterdag 5 september 2015 18:12:01 Europe/Berlin

Een paar jaar geleden kocht ik voor het eerst een bikini van Bengh voor onze dochter bij sterrie lou kinderkleding.

Lees meer
Geplaatst door Sterrie Lou Kinderkleding

Er zijn van die dagen...

zaterdag 5 september 2015 18:09:29 Europe/Berlin

Er zijn dagen dat ik het helemaal eens ben met de kledingkeuzes van mijn meiden, maar soms……denk je echt “meisjemeisje, ik heb je toch wel wat meer stijl meegegeven dan dit?”. Kort door de bocht; soms zit het mee en soms zit het tegen. Dit keer zat het mee, heel erg mee…

Lees meer
Geplaatst door Sterrie Lou Kinderkleding

Retour in de collectie

zaterdag 5 september 2015 18:05:47 Europe/Berlin

Sinds dit seizoen heeft Sterrielou Retour in haar collectie. Inmiddels zijn er al een aantal items in Fay haar kast beland. Retour is stoer, maar toch meisjesachtig. Ideaal voor Fay, die het leuk vindt om allerlei stijltjes af te wisselen. Inmiddels net zo dol op kleding als mama….Dat belooft nog wat… En inmiddels zijn we weer een Retour item rijker. Een heuse stoere tuinbroek! Wie mij onlangs verteld had dat ik voor Fay een tuinbroek aan zou schaffen, had ik hartelijk uitgelachen. Op de een of andere manier had ik nooit wat met tuinbroeken. Maar dit was wel een hele speciale tuinbroek! Smal gesneden en voorzien van een camouflage print! Toch maar eens een keer aangepast bij mijn meisje. En….verkocht! Wat stond dit pak gaaf zeg! Vrolijk, stoer, eigenzinnig,en comfortabel. Fay voelde zich er meteen in thuis!

Lees meer
Geplaatst door marleen Berg

Nieuwe collectie Bengh

zaterdag 5 september 2015 17:29:23 Europe/Berlin

De eerste levering van de allernieuwste Bengh zomercollectie was geleverd. Reden te meer om naar Heusden af te reizen. Voor ons een tripje van 50 minuten. Maar dat hebben wij er graag voor over. Op naar de allerleukste kinderkledingwinkel van Nederland! Waar de Brabantse gezelligheid zijn naam eer aan doet, voor een goed advies, een lekker bakje koffie of thee. En ook voor de kids is het er helemaal super! De beroemde Blond-snoeppot, het speelgoed waar je lekker mee kan spelen en soms valt er ook nog eens wat te grabbelen! Fay gaat dan ook altijd graag mee naar Silvia. Bovendien is Heusden een super leuk plaatsje. Prachtige authentieke pandjes en straatjes, leuke bijzondere winkeltjes en leuke restaurantjes. Met een mooie haven die ook nog de nodige toeristen trekt. Voordeel is dat je ook nog op zondag bij Silvia kunt gaan shoppen. En mocht het een keer niet uit komen dan bestel je gewoon via de webshop en stuurt ze het lekker op. Shoppen vanuit je luie stoel! Heerlijk!

Lees meer

Labels:

Geplaatst door marleen Berg

8 artikel(en)

per pagina