Er zijn dagen dat ik het helemaal eens ben met de kledingkeuzes van mijn meiden, maar soms……denk je echt “meisjemeisje, ik heb je toch wel wat meer stijl meegegeven dan dit?”. Kort door de bocht; soms zit het mee en soms zit het tegen. Dit keer zat het mee, heel erg mee…

Vanuit Amsterdam reden we –met een missie- naar Heusden; shoppen...en niet zomeer een H&M-etje en Zara-tje meepakken, nee; naar STERRIE LOU!!  Mijn favoriete merken allemaal bij elkaar in de rekken, gotta love it; Scotch, Molo, Supertrash, Bomba! Manlief stapte uit en wilden direct niet meer shoppen, hij wilde het wonderschone Heusden-Vesting ontdekken and so he dit, oops; mij en de pinpassen loslatende bij Sterrie Lou. De jongedames Kiki (toen 8, nu 9) en Lila (net 7) kwamen binnen en voelden zich direct thuis; een snoeppot en vriendelijke dames die lekker zittende kleertjes aangaven waarna ze zichtzelf in de “sterren-kleedkamer” omtoverde tot volleerde modellen.

Er gingen twee volle tassen mee naar huis maar dit zijn wel de favorieten (lees; moest zelfs met -3 aan). De Bombajurk van een heerlijk zwierend, soepelvallend bloemetjesstofje met waanzinnig mooie rugpartij, gecombineerd met het giletje met “sliertjes” voor een extra zwier! Nu al benoemd tot favoriete setje voor Lila, ik denk dat de set regelmatig uit de kast getrokken gaat worden op “dress yourself” dag, de dag waarop ik me niet bemoei met wat de dames aan moeten... 

Kiki is wat stoerder en combineerde een heerlijk fris Scotch R’belle shirt met palmboomjes met een hele comfortabele sweatbroek in kekke nenonoranje tint van Circle of Trust, ze maakte het fleurige, zomerse geheel af met een Retour giletje en sjaal. Is ze hip of is ze hip?!! Broek en shirt liggen hier in de kast en zijn heerlijk combineerbaar met stuks uit andere collecties! 

Er floepte nog veel meer in de tassen en ik ging echt met een voldaan gevoel naar huis. Manlief was zeer te spreken over de dorpskern, de meiden over de snoeppot en ik over de collectie en service; stelletje toppers daar hoor in Heusden!

Groetjes Susanne Bont van der vlist