Mission make over!

Heusden, zaterdag 2 april.

We kwamen aan in de winkel en werden super gastvrij ontvangen door Silvia. Faya begon meteen haar zoektocht naar een mooi outfit voor de foto.. En ja hoor, binnen no time had ze iets leuks gevonden! Dussss.. passen maar. ,,Mam, ik wil echt dit setje aan en niets anders meer passen." Ik dacht oké..duidelijk! Faya weet heel goed wat ze wil en ik moet zeggen dat ook ik dit een erg mooi setje vond. Na een gezellig kopje thee met wat lekkers erbij was Faya aan de beurt. Lipgloss op..haren in de krul, mooie haarband in en hup naar buiten voor de foto's.  Eenmaal buiten kon ze alleen nog maar lachen naar fotograaf Jeffrey..haha. Een serieuze foto kon er niet gemaakt worden, want ze had het zo naar haar zin. Ze deed zo haar best en ik als trotse moeder genoot van haar glimlach! ,,We hebben genoeg foto's" ,zei Jeffrey. Terug in de auto kletsen we nog wat na over deze geweldige dag... ,,Wat was het leuk he mama?" ,, Ik wil mijn nieuwe kleding aanhouden". Ja hoor Faya, dat mag! ;-) 


Dan gaat het wachten in...Hoe zijn de foto's geworden? Zal ze uitgekozen worden door één van deze super leuke merken?
Na een lange zit in het zwembad komen we thuis en zie ik een berichtje van Silvia.. Jaaaaaaaaa,  Faya is uitgekozen door Bomba! Ik kon het niet geloven, echt niet. Ik vertelde Faya dat ze was uitgekozen en wat er precies ging gebeuren! "Coooool" zei ze, en meteen daarna, ,,Maar ik ben ook wel erg zenuwachtig mama." Haha.. Op naar Lisse! ♡♡

Groetjes Amber Scholtus