Modellen gezocht!
Met deze oproep op Facebook vroeg Sterrielou Kinderkleding aan ouders om een fotootje van hun kind onder de oproep te plaatsen. Als trotse mama plaatste ik een plaatje van ons goedlachse meisje. En zo bemachtigde onze dochter Floor (toen nog 8) haar plekje voor de shoot op 11 april 2015.

In Heusden-vesting waren we al wel eens geweest, maar kinderkledingwinkel Sterrielou bezochten we voor het eerst. Het was er gezellig druk. Dat overviel Floor een beetje. Ze kroop direct in haar schulp ondanks de hartelijke ontvangst van het team van Sterrielou. Toen ze zelf een setje kleding mocht uitzoeken voor de shoot, ontdekte ze schoolgenootje Dani tussen de kledingrekken. Floor ontdooide direct bij het zien van een bekend gezicht. Dani was al aangekleed en hielp Floor bij het uitzoeken van kleding. Bij de kledinglijn van Bomba vond Floor een mooi shirt. Met een stoere joggy jeans van Be a Diva erbij voelde ze zich helemaal hip. Samen met Dani ging ze naar de make up styliste! Floor kreeg daar de keuze wat ze wilde. Dat maakte het voor haar allemaal wat minder spannend. Toen de lippenstift kleur en mascara waren uitgekozen, toverde de styliste een gaaf kapsel uit Floor haar lange, stijle haren. Een mooi haarbandje gaf nog wat extra cachet. Het verlegen meisje dat binnenstapte, was in een diva veranderd! 
En dat werd ze nog meer achter de camera. Alsof ze het al jaren deed, poseerde ze geduldig en in de gewenste poses voor de fotografe. De ene na de andere fenomenale look en lach maakte het tot het genot voor fotograaf én toeschouwers. En Floor groeide bij elke foto die genomen werd.
Het eindresultaat dat enkele dagen later in de mailbox landde, was waanzinnig. Ook op de Facebook-pagina van Sterrielou schitterde ons meisje met enkele foto's. Het setje dat ze met de shoot had uitgekozen, wilde ze na afloop niet meer uitdoen. En zo ging haar setje dat ze bij binnenkomst aanhad in een tas van Sterrielou en liep ze trots met haar nieuwe aankopen de winkel uit. “Mama, ik voel me echt een ster nu”, reageerde ze buiten de winkel. Een heerlijke ervaring voor een jong meisje na haar allereerste fotoshoot. Wat Floor betreft, was het zeker niet haar laatste. ;)

Bedankt Sterrielou voor de goede zorgen. Floor en ik hebben genoten!

Groetjes,
Natasja en Floor van den Nieuwenhuijzen 
Waalwijk.