Sinds dit seizoen heeft Sterrielou Retour in haar collectie. Inmiddels zijn er al een aantal items in Fay haar kast beland. Retour is stoer, maar toch meisjesachtig. Ideaal voor Fay, die het leuk vindt om allerlei stijltjes af te wisselen. Inmiddels net zo dol op kleding als mama….Dat belooft nog wat… En inmiddels zijn we weer een Retour item rijker. Een heuse stoere tuinbroek! Wie mij onlangs verteld had dat ik voor Fay een tuinbroek aan zou schaffen, had ik hartelijk uitgelachen. Op de een of andere manier had ik nooit wat met tuinbroeken. Maar dit was wel een hele speciale tuinbroek! Smal gesneden en voorzien van een camouflage print! Toch maar eens een keer aangepast bij mijn meisje. En….verkocht! Wat stond dit pak gaaf zeg! Vrolijk, stoer, eigenzinnig,en comfortabel. Fay voelde zich er meteen in thuis!

We hebben het af gestyled met de oranje kanten longsleeve van Bengh. En het witte fluffy vest. Heerlijk voor nu op de koudere dagen. En wat is dat fluffy vest heerlijk fluffy! Zo zacht! Daar wordt elk meisje gelukkig van. Een paar mooie cowboyboots van Zecchino d’oro er onder. En mijn stoere dametje stond er weer stylish op!

En als leuke hoogzomer tip: het neonroze hemdje van Circle of Trust staat er ook geweldig onder! Kortom een pak om heerlijk te combineren, in de lente maar ook in de zomer. Ik denk dat we nog heel veel plezier van dit pak gaan hebben!