Winkelen bij SterrieLou is een belevenis, een ervaring, en zo leuk dat ik met alle liefde vanuit Amsterdam richting Heusden rijd. Zo ook afgelopen week; er waren immers wat nieuwe collecties verwacht. Dus hup, kids inladen en rijden, rijden, rijden….

 

Aangekomen bij de nieuwe winkel sprak de jongste de legendarische woorden “gelukkig, de snoeppot is meeverhuisd”. Was mij nog niet opgevallen natuurlijk want ik vergaapte me aan het prachtige interieur en de altijd stralende Silvia.

 

En ja, daar hing het: de zwart/wit/grijze collectie van Bomba EN de kleurige Bengh collectie zomer 2016. ”Adem in, adem uit…nee, je mag niet alles, relax” gonsde door mn hoofd…. MAAR IK WILDE WEL ALLES….AAARRRGGGHHHH!!! Dus wat doe je dan als moeder van twee dochters; de meiden vragen: “en? Wat gaan we doen”. Kiki van bij-na 10 ging echt duidelijk voor de ingetogen collectie van Bomba, als pre-tiener wil je namelijk helemaal niet opvallen!!! En die topjes met die mooie blote doch sportieve schoudertjes waren een hit! De Retour-fase (lekker sporty) heft zee en beetje gehad en dit jaar mag er hier en daar wel weer iets “vrouwelijks” in de kast zoals madame zelf zo mooi weet uit te leggen. Het rokje met de koppies en de grijze top zonder schouders, zoals mevrouw zelf zei, gaan de tas in alsmede een mooie sporty jurk met roos. Ze krijgt smaak, mijn oudste….

 

Lila, de jongste van net 8, dook naar Bengh; de kekke printjes en mooie zwierige rokjes zijn wel aan deze prinses besteed. De rok met de leeuwen vond ze hilarisch leuk; die moest aan. NU! Zij de sjieke paskamer in, ik een mooie top erbij zoeken. Deze was snel gevonden in een oud roze top zonder mouwen met zonnetjesprint; helemaal leuk!! De kleur roze komt terug in de tongetjes van de gruwelijk gapende leeuwen; top! Paar beige kniekousjes erbij et voila; compleet! Denk dat er een kek gympje ondergaat of de zandkleurige Zecchino’s die ik nog heb, hoe handig is dat?!

 

Nu weten mijn meiden altijd precies wat ze willen… Nee, ik zeg het verkeerd; wat ze NIET willen. Maar als je nou twijfelkontjes hebt; eigenaresse Silvia geeft eerlijk en perfect, hip en trendy advies. Zo fijn. Oja, de koffie is ook goed en de snoeppot onuitputtelijk!!!

 

De foto’s volgen zsm!